Dobro došli!

Zdravo svima! Moje ime je Alicia Dragić, i ja sam tako sretna što ste ovdje!

 

alicia_dragic
Ja sam Amerikanka porijeklom … I moj praoci su došli iz zemlje kao njemačka, engleska, francuska i svedska. Nažalost, nemam kapi jugoslovenske krvi u meni. Ali, ja sam naučila jezik da pomognem izbjeglicama iz ex-jugoslavije koji su došli u moj grad. Poslije toga, ja sam upoznala jednog momka Srdjana koji je došao iz Bosne (i koji je sada moj muž 😉) i imamo dva lijepa sina koji jedu palačinke i sarmu … Zbog toga želim misliti da sam mali dio od vaše lijepe kulture 😉
Ok hajde da govorimo zašto sam stvorila ovu website: zato što volim sve što je prirodno i zdravo. Moji dječaci su bili veoma bolesni sa stvarima kao autizam, alergija, problemi sa stomakom i probavom, i više. Nisu spavali. Nisu bili sretni. I puno sam brinula.
Ja sam medicinska sestra, ali našla sam da moderna medicina nije bila dosta za njihove probleme. Zbog toga, ja sam počela istraživati bolje načine života: prava organska hrana, eternična ulja, i druge prirodne lijekove. Rezultat? Naši dječaci su sada slika sjajnog zdravlja.
Ja želim to i za vas. Postoji bolji način nego što mnogi misle. 💕

 

~ Alicia
.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s